Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطیفی با اشاره به اینکه دولت و مجلس در خصوص تعیین تکلیف وضعیت نیروهای شرکتی در دستگاه‌های اجرایی همکاری دارند اظهار کرد: حل این موضوع نیازی به لایحه جدید ندارد بلکه نیازمند اراده در مجموعه دولت و مجلس است تا بتوان در مجموعه دولت، رابطه استخدامی افرادی که کار تخصصی انجام می‌دهند از شرکتی به قرارداد کار معین، پیمانی یا حتی رسمی تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ میثم لطیفی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در بدو ورود به استان مرکزی در جمع خبرنگاران، آشنایی با مسائل و مشکلات استان‌ها و کمک به حل مسائل اداری و حکمرانی محلی را از اهداف سفر به استان‌ها عنوان کرد و گفت: این سفرها معمولاً پیش از سفر و گاهی پس از سفر ریاست جمهوری به استان‌ها انجام می‌گیرد.

لطیفی در خصوص همسان‌سازی پرداخت در ادارات و شرکت‌های مختلف دولتی، اظهار کرد: برای اجرای همسازی سازی سه مسیر پیش‌بینی‌شده است که در بازه زمانی کوتاه‌مدت پیشنهاد‌هایی مطرح‌شده و اقداماتی در حوزه خارج از حکم انجام می‌گیرد و در بلندمدت نیاز است به یک قانون جامع مشترک دست یابیم.

وی با اشاره به اینکه قوانین مختلف در حوزه استخدام و نظام جبران خدمات باعث ایجاد تنوع شده است، گفت: تنوع پرداخت‌ها اگر بر مبنای بهره‌وری صورت گیرد مطلوب است ولی اگر این تنوع‌ها مبتنی بر تفاوت‌های برخورداری دستگاه‌ها از بودجه عمومی و درآمدهای اختصاصی باشد مطلوب نیست.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: آنچه امروز کارکنان دستگاه‌های اجرایی را اذیت می‌کند، تنوعی است که گاهی مبتنی بر عملکرد و بهره‌وری نیست.

وی با اشاره به اینکه دولت و مجلس در خصوص تعیین تکلیف وضعیت نیروهای شرکتی در دستگاه‌های اجرایی همکاری دارند اظهار کرد: حل این موضوع نیازی به لایحه جدید ندارد بلکه نیازمند اراده در مجموعه دولت و مجلس است تا بتوان در مجموعه دولت، رابطه استخدامی افرادی که کار تخصصی انجام می‌دهند از شرکتی به قرارداد کار معین، پیمانی یا حتی رسمی تغییر کند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه طبق قانون امکان بزرگ کردن دولت وجود ندارد خاطرنشان کرد: استفاده از نیروهایی که در مجموعه دولت و در جهت انجام امور دولت تلاش می‌کنند، بسیار اهمیت دارد و پیش‌بینی می‌کنیم شاید بتوان با آزمون‌های خاص زمینه جذب این افراد را میسر کنیم.

بازدید از چند دستگاه اجرایی، دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و امام‌جمعه اراک، نشست هم‌اندیشی با نخبگان و صاحب‌نظران استان مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، نشست مشترک شورای اداری و شورای راهبردی توسعه مدیریت استان مرکزی، نشست جمع‌بندی سفر و بازدید از بافت تاریخی اراک از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده معاون رئیس‌جمهور در سفر یک‌روزه به استان است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دستگاه های اجرایی مجموعه دولت استان مرکزی دولت و مجلس دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۸۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات

کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات به منظور تمهید برگزاری جلسه ۲۷ ام شورای اجرایی فناوری اطلاعات و بررسی وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی خدمات در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ، کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات به منظور تمهید برگزاری جلسه ۲۷ ام شورای اجرایی فناوری اطلاعات و بررسی وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی خدمات در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

در این جلسه که با حضور نمایندگان وزارتخانه‌ها و سازمان‌های اعضای شورای اجرایی برگزار شد، وضعیت هوشمندسازی دستگاه‌های اجرایی مبتنی بر مصوبات جلسات ۲۴، ۲۵ و ۲۶ شورای اجرایی و آیین نامه بند (ج) تبصره ۷ بودجه ۱۴۰۲ آیین نامه مربوطه بررسی شد.

همچنین وضعیت اجرا و آسیب شناسی پروژه‌های پیشران دولت هوشمند که در جلسه ۲۶ شورای اجرایی تصویب شده است مورد واکاوی قرار گرفت.
اعضای کمیسیون راهبردی اهم توجه به متناسب سازی برنامه‌های هوشمندسازی و تحول دیجیتال دولت با استعداد‌های ساختاری و سرمایه انسانی دستگاه‌ها در حوزه فناوری اطلاعات برای ارائه و تصمیم گیری در جلسه ۲۷ ام شورا تاکید داشتند.

دیگر خبرها

  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟