Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: تعیین تکلیف وضعیت نیروهای شرکتی مسئله‌ای که هم دولت و هم مجلس همکاری دارند که البته حل این موضوع نیازمند لایحه نیست بلکه به اراده در مجموعه دو قوه مقننه و مجریه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، میثم لطیفی صبح امروز در بدو ورود به استان مرکزی با اشاره به همسان‌سازی پرداختی در مجموعه ادارات و شرکت‌های دولتی اظهار داشت: 3 مسیر در مقابل ما قرار دارد به طوری که پیشنهاداتی در کوتاه مدت طرح شده که کارهایی در حوزه خارج از حکم صورت پذیرد که البته  در بلندمدت باید به یک قانون جامع مشترک برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد تنوع از نتایج قانون مختلف در حوزه استخدام و نظام جبران خدمات بوده هرچند تنوع گاهی که کار برمبنای بهره‌وری صورت می‌پذیرد مطلوب و بوده با این حال اگر تنوع مبتنی بر تفاوت‌های برخورداری دستگاه‌ها از بودجه عمومی و درآمدهای اختصاصی باشد، قطعا مطلوب نیست چراکه چیزی که امروز کارکنان مجموعه دولتی را آزار می‌دهد، تنوعی است که گاهی برپایه عملکرد و بهره‌وری نیست.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به وضعیت فعالیت نیروهای شرکتی گفت: تعیین تکلیف وضعیت نیروهای شرکتی مسئله‌ای که هم دولت و هم مجلس همکاری دارند که البته حل این موضوع نیازمند لایحه نیست بلکه به اراده در مجموعه دو قوه مقننه و مجریه است تا بتوان در مجموعه دولت، رابطه استخدامی افرادی که کار تخصصی انجام می‌دهند از شرکتی به قرارداد کارمعین، پیمانی و یا حتی رسمی تغییر کند.

سرنوشت مبهم 400 هزار نیروی کار شرکتی/ اختلاف نظر مجلس و سازمان اداری و استخدامی بر سر تبدیل وضعیت کارکنان شرکتیتبدیل وضعیت نیروهای شرکتی فقط از طریق آزمون استخدامی/ حذف مشاغل خدماتی و شرکتی شدن نیروهای پشتیبانی درست نبود

وی تصریح کرد: به طور قطع براساس قانون امکان بزرگ کردن دولت نیست اما استفاده از نیروهایی که در مجموعه دولت و در جهت انجام امور دولتی فعالیت و تلاش دارند امری مهم و  بسیار حائز اهمیت به شمار می‌رود که  پیش‌بینی می‌شود تا شاید بتوان با آزمون‌های خاص زمینه جذب این افراد را فراهم بسازیم.

لطفی با اشاره به اهداف سفر به استان مرکزی خاطرنشان کرد: احصا و شناخت مسائل مناطق مختلف استان‌ها و کمک به حل مسائل اداری و حکمرانی محلی در سطح استان از اهداف سفر امروز به استان مرکزی است که البته گاهی قبل یا بعد از سفر رئیس جمهور به استان‌ها صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/711/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وضعیت نیروهای شرکتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در دیدار رئیس قوه قضائیه با خانواده‌ها و پرسنل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: از رئیس قوه قضائیه بابت دستور و موافقت با برگزاری همایش خانواده دستگاه قضائی استان هرمزگان که در نوع خود کم‌سابقه است قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه به ارائه بخشی از عملکرد مجموعه قضائی استان هرمزگان پرداخت و گفت: ورود به موقع مجموعه قضائی استان هرمزگان به موضوع عدالت اجتماعی و اجرای صحیح قوانین باعث شده که تنها طی دو سال اخیر ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با انتقال پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های بزرگ، به عنوان عوارض و سهم، به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شود.

قهرمانی افزود: پس از دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص رفع مشکل افراد فاقد شناسنامه، امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجموعه قضائی استان هرمزگان، هیچ ایرانی بدون شناسنامه‌ای در این استان وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از فروش پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای متروکه و تعیین تکلیف چهار هزار و ۲۰۰ پرونده متروکه شامل ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های قضائی صورت گرفته طی دو سال اخیر خبر داد.

قهرمانی در ادامه، فروش ۲۲ هزار دستگاه وسیله نقلیه موجود در پارکینگ‌های راهور به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد تومان که در نتیجه اقدامات دستگاه قضائی استان هرمزگان صورت گرفته است را انقلابی در حوزه امانتداری نسبت به اموال مردم دانست.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه، از رفع تصرف از اراضی دولتی در ۴۷۳ فقره پرونده به میزان هزار و ۶۳۴ هکتار و به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان، حدنگاری صددرصدی اراضی ملی و ۶۷ درصدی اراضی کشاورزی استان هرمزگان و همچنین صدور ۹۰ تا صد در صد اسناد حریم دریا، شهرک‌های صنعتی و جنگل‌های مانگرو خبر داد.

گفتنی است در این مراسم، نمایندگان قضات، بانوان کارمند، کارکنان اداری، همسرانِ معلم کارکنان قضائی و شوراهای حل اختلاف دستگاه قضائی استان هرمزگان، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

همچنین در جریان این مراسم به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم، با حضور رئیس قوه قضائیه از ۱۰۰ تن از همسران معلم کارکنان قضائی استان هرمزگان، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6094870

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟