Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از تعلل دولت در ارسال لایحه دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری به مجلس، تعیین تکلیف نیروهای غیررسمی را منوط به ارسال این لایحه دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، سلمان خدادادی ر رابطه با آخرین وضعیت تعیین تکلیف نیروهای قراردادی و شرکتی به رسمی در دولت، گفت: دی ماه سال گذشته در یک برنامه تلویزیونی مطرح کردم که موضوع تبدیل وضعیت این نیروها را در لایحه دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری تعیین تکلیف و پیگیری خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی، افزود: شهریور ماه سال جاری مدت اجرای آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری که قرار بود وظایف و تمامی مسائل مربوط به نظام اداری و کارمندی مانند تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی در آن تعیین تکلیف شود به اتمام رسید و دولت نیز لایحه دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری را به مجلس ارسال نکرد تا مجلس نسبت به دائمی کردن قانون اقدام کند بنابراین بررسی موضوع تعیین تکلیف نیروهای غیررسمی با مشکل مواجه شد.

نیروهای قراردادی، شرکتی و پیمانی با سابقه کار 15 تا 20 سال هنوز تبدیل وضعیت به رسمی نشده اند

وی با انتقاد از اینکه نیروهای قراردادی، شرکتی، پیمانی و سایر نیروهایی که وضعیتشان مشخص نیست با سابقه کار 15 تا 20 سال سابقه کار هنوز تبدیل وضعیت به رسمی نشده اند، تصریح کرد: کار این نیروها با نیروهای رسمی یکسان بوده و در یک دستگاه و اتاق مشغول کار هستند اما متاسفانه 4 میلیون اختلاف دریافتی دارند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: اگر دولت به این نیروها نیاز دارد چرا سریع تر وضعیت آنها را تعیین تکلیف نمی کند این انصاف نیست که کاری را که کارکنان شرکتی، قراردادی و سایر با حقوق یک میلیونی انجام می دهند نیروهای رسمی با چهار میلیون حقوق انجام دهند.

خدادادی با یادآوری ارسال چندین نامه به رییس جمهور در سال گذشته به عنوان رییس کمیسیون اجتماعی مجلس در جهت تعیین تکلیف دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، قراردادی و سایر نیروهایی که وضعیت شان مشخص نیست، افزود: در آن مقطع به صورت جدی مصمم بودیم در جریان دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری اصلاحاتی انجام دهیم تا تبدیل وضعیت این نیروها به رسمی تعیین تکلیف شود و رییس جمهور نیز تاکید کرد که سریع تر این موضوع تعیین تکلیف شود.

وی با انتقاد از اینکه دولت در قانون برنامه بودجه سال 96 اجرای آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری را برای یکسال تمدید کرد، گفت: متاسفانه با وجود گذشت یک سال از تمدید قانون دولت هنوز لایحه را به مجلس ارائه نکرده و در این رابطه تخلف کرده است این در حالی بوده که اگر هر چه سریع تر این لایحه به مجلس ارسال شود تبدیل وضعیت نیروهای غیررسمی تعیین تکلیف خواهد شد.

برای تمام نیروهای دولتی باید شرایط یکسانی از نظر پرداخت حقوق و مزایا پیش بینی شود

نماینده مردم ملکان در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه برای تمامی نیروهای دولتی باید شرایط یکسانی از نظر پرداخت حقوق و مزایا پیش بینی شود، ادامه داد: دولت باید وضعیت تمامی نیروهای غیررسمی خود را سریع تر تعیین تکلیف کند و ضرورتی ندارد که در یک دستگاه با کار یکسان شرایط حقوقی نیروها متفاوت باشد در این رابطه حتی اگر نیرویی بر اساس ضابطه به کار مشغول شده باشد باید سابقه 10 تا 15 ساله آن بر این امر مقدم شمرده شده و هر چه سریع تر وضعیت آنان تعیین تکلیف شود.

با ارائه لایحه دایمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری به مجلس در اسرع وقت نسبت به بررسی لایحه و تعیین تکلیف وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی اقدام خواهیم کرد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه با ارائه لایحه دایمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری به مجلس در اسرع وقت نسبت به بررسی لایحه و تعیین تکلیف وضعیت نیروهای غیررسمی اقدام خواهیم کرد، گفت: مجلس منتظر ارائه این لایحه از سوی دولت است و به طور قطع اگر دولت در ارسال لایحه به مجلس تعلل کند به گونه ای دیگر رفتار خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان

در حالی‌که پارلمان گرجستان لایحه جنجال برانگیز "ماموران خارجی" را در قرائت دوم هم تصویب کرد، مخالفان این قانون پنجره ساختمان پارلمان را شکستند، بمب‌های دودزا به داخل آن پرتاب کرده و با نیروهای پلیس درگیر شده و حداقل ۱۰ نفر زخمی شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، پارلمان گرجستان اوایل شب گذشته لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» را در قرائت دوم در نشست  عمومی با اکثریت آرا تصویب کرد. طبق اطلاعات رسانه‌های گرجی، 83 نماینده به این لایحه رای موافق و 23 نماینده رای منفی دادند.

البته در این نشست بین اکثریت پارلمان و مخالفان درگیری رخ داد. اوضاع پس از آن متشنج شد که نمایندگان حزب مخالف "جنبش وحدت ملی"، مقامات دولت را به حادثه رخ داده در ارتباط با زخمی شدن  لوان خابیشویلی رهبر این حزب توسط نیروهای ویژه متهم کردند. این سخنان باعث نارضایتی نمایندگان حزب حاکم "رویای گرجستان" شده و دو طرف درگیر شدند.

در عین حال معترضان به قانون ماموران خارجی شب گذشته پنجره ساختمان پارلمان در مرکز تفلیس را شکستند و پس از آن شروع به پرتاب سنگ و بمب‌های دودزا به داخل کردند. تصاویر گرفته شده از صحنه نشان می‌دهد که معترضان سنگرهایی را در نزدیکی ورودی فرعی ساختمان برپا کرده وسازه ها به ارتفاع طبقه دوم می رسند.

اوایل شب شرکت کنندگان در اعتراض به قانون عوامل خارجی شروع به ایجاد موانع و مسدود کردن ترافیک در خیابانهای منتهی به پارلمان شده و تردد در این منطقه مسدود شد.

این در حالی است که نیروهای پلیس پایتخت همچنان به تلاش برای متفرق کردن تجمع و جلوگیری از تظاهرکنندگان ادامه میدهند.

وزارت بهداشت گرجستان بامداد امروز، پنجشنبه، از زخمی شدن هشت نفر در اعتراضات در تفلیس خبر داد. طبق این اطلاعات قربانیان با شدت جراحات مختلف از جمله زخم‌های صورت، سر و بدن و همچنین مسمومیت و عوارض تنفسی ناشی از استنشاق گاز در بیمارستان بستری شدند.

توصیه نخست وزیر گرجستان به نیروهای پلیس درباره صبوری در مقابل معترضان

ایراکلی کاباخیدز، نخست وزیر گرجستان شب گذشته از افسران مجری قانون پایتخت خواست در اعتراضات علیه قانون عوامل خارجی، حداکثر صبوری را از خود نشان داده و تا جای ممکن از افزایش خشونت و درگیری با آنها خودداری کنند.

نخست وزیر تاکید کرد که حزب حاکم "رویای گرجستان" علی رغم اعتراضات، این لایحه را تصویب خواهد کرد.

این در حالی است که شب گذشته نیروهای ویژه امنیتی گرجستان بعد از مدتی عدم واکنش و تنها تلاش برای کنترل اوضاع، مجبور شدند برای متفرق کردن معترضان در تفلیس از ماشین های آب پاش و گاز فلفل و دیگر تجهیزات ضدشورش استفاده کنند. 

پیش از این، در اواسط ماه آوریل، سالومه زورابیشویلی، رئیس جمهور گرجستان، اعلام کرده بود که در صورت تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی»در قرائت سوم و نهایی، این قانون را وتو خواهد کرد.در همان زمان، نخست وزیر کاباخیدزه گفت که این پیش نویس در قرائت سوم تا دو هفته دیگر به تصویب می‌رسد و وتوی رئیس جمهور تا چهار هفته دیگر رفع خواهد شد.

قصد رئیس جمهور گرجستان برای وتوی قانون "عوامل خارجی"مقابله پلیس با اعتراضات مخالفان دولتی در گرجستانگاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • موضوع عدم تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در برخی از بانک‌ها پیگیری شد
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست